2009/12/07

boşa giden intihara karşıyım kardiş.

yani madem intihar edeceksin, öleceksin, hapislerde çürüme ya da vicdan azabı çekme derdin yok; otobüse binip önünden yürüyen kadının poposunu koridor boyu gözleriyle süzen herifi mi istersin, kediye işkence eden çocuğuna aferim diyen anneyi mi istersin, meclisten bi kaç beyinsiz mi istersin, bi daha bu kadar kısa etekle bu sokakta yürüdüğünü görmeyelim diyen bi bok kafalı mı istersin, gey-lezbiyen evliliğine izin vermeyen yargıç mı istersin, avcı mı istersin, kızını zorla everen baba mı istersin, polis mi istersin, işte seç bi kaç tane, yanında götür. valla çok içim acıyo boşa giden intihara. bi gün edersem çok gustoyla ederim heralde şu listeden bi kaç tanesine tik atabileceksem eğer. hatta heyecanlandım lan!

8 comment allez-vous?:

gp maksimov said...

sana puanim doghuz kanka!

said...

7 olsun bence. uğurlu sayımmış.

bi de klavyende k yok diye (italyanca klavyedir belki, niden olmasın?) gh yazdığını sanan hayranlarını hayal kırıklığına uğrattın "kanka"da çatır çatır ve de eli bolca k kullanarak.

gp maksimov said...

o 9 kalacak! o da benim uurlu sayim!

bi de bu ukalalik firsatini zinhar kaciramam:

vero bella, sono di territorio di adalia e la mia testiara naturalemente scriva in due lingue.
meali: dooru kanka, antalyali olduum icin klavyem dogal olarak iki dilde yazio.

said...

bravissimo. ma non hai capito che ho detto. se la tua testiare scriva in due lingue, lei ha la lettera "k". quindi, puoi usarla.

sapientone...

gp maksimov said...

grazie per mi chiami sapientone ma tutto so io e che non so niente. Ma fantastico che anche tu parli italiano!

said...

ben demeden sen dedin bilader. bakınız:
"bi de bu ukalalik firsatini zinhar kaciramam" (gpmaksimov, 2009)

ma tutto so io é che no so niente türkçesinden daha etkili olmuş, bildiğim yek şey hiç bir şey bilmediğimdir dediğinde bişiler bildiğini kabul etmiş oluyo insan zira cümle çok sofistike rafine. bi de italyancasına bak. baby talk gibim!

gp maksimov said...

kinayeli mi konusuosun nea!?

said...

hayır.

 
Blogger design by suckmylolly.com